Jeugdhulpwijzer

In samenwerking met:

Website: http://www.jeugdhulpwijzer.nl/ Periode: 2018 - 2020

Samen met Advies in Uitvoering hebben wij de Jeugdhulpwijzer ontwikkeld. De Jeugdhulpwijzer is een app, ontwikkeld voor zowel iOS als Android, bedoeld als ondersteuning voor verwijzers naar de jeugdhulp in de regio Groningen.

Tijdens de ontwikkeling heeft het gebruiksgemak van de app centraal gestaan. De strategische implementatie van categoriën en zoekfunctionaliteit geven de gebruiker moeiteloos toegang tot de informatie waar hij naar op zoek is. Verder heeft de gebruiker toegang tot een gebruiksvriendlijke calculator. Deze is op meerdere vlakken geïntegreerd met de andere data beschikbaar in de app.
Naast de app hebben we ook de website en het logo van de Jeugdhulpwijzer ontworpen. Op de website, www.jeugdhulpwijzer.nl, zijn verschillende functies van de app aan de hand van korte teksten en afbeeldingen uitgelegd. Bovendien toont de website verschillende koppelingen naar de appspecifieke pagina's in zowel de App Store als op Google Play. Dit maakt het voor de nieuwsgierige bezoeker eenvoudig om de app te vinden en vervolgens op hun apparaat te downloaden.

Ook samen met ons je digitale concept uitwerken? Neem dan via de knop hieronder contact met ons op:

Contact opnemen